Privacy policy

Chi Skills is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Chi Skills verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Chi Skills verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten
– Verzenden van informatie over het aanbod van Chi Skills
– Ons administratiesysteem (infusionsoft) met de juiste informatie te vullen, zodat we weten wie op welk moment producten afneemt en of de betalingen op tijd plaats vinden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Chi Skills bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Chi Skills verstrekt uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Chi Skills neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via armand@taichizoetermeer.nl. 

Datalek
Indien er misbruik is gemaakt van data, (d.m.v. diefstal, hacking, etc.) dan zal er volgens de nieuwe privacywetgeving gehandeld worden en zal dit binnen 72 uur gemeld worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Vanzelfsprekend wordt u op de hoogte gebracht mocht dit zich voordoen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Tevens heeft u het recht om persoonsgegevens te laten verwijderen, voor zover dit niet in strijd is met overige wetgeving. U kunt in beide gevallen contact opnemen via info@chiskills.com.